Tot nu toe profiteerden enkel grote bedrijven van de voordelen van een MES (Manufacturing Execution System): op elk moment inzicht hebben op de productieprocessen op de werkvloer.
Dankzij CSD v4, de all-in MES oplossing van Creonis, is het beheer, de registratie en de opvolging van die productieprocessen nu ook beschikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven.

 

Over CreoniS

Ontstaan als een spin-out van een internationale brouwerijgroep in 2006, bedient Creonis vandaag klanten in de voedings- en drankenindustrie, de farmaceutische sector en de ziekenhuissector. De missie is om hen, door hun combinatie van software- én bedrijfskennis, vlot inzicht te geven in hun operationele procesindicatoren. In wederzijds vertrouwen.

Werken bij CreoniS

Hun product is het resultaat van teamwerk van stuk voor stuk specialisten in hun domein. Zij hebben een unieke combinatie van ervaring in ICT én in business. Dat onderscheidt hun fundamenteel van andere softwarebedrijven.
Verder biedt CreoniS:

  • Een uitdagende job;
  • Een correcte verloning, in functie van je ervaring, aangevuld met een groepsverzekering;
  • Een boeiende en dynamische werkomgeving in een samenhangend team.

Waar zit CreoniS?

Het kantoor van CreoniS is gevestigd in het noorden van Leuven. Gemakkelijk te bereiken met de auto en niet ver van het treinstation. 

0 open jobs