E2e is specialist in het bouwen van websites en internettoepassingen. Het bedrijf heeft in minder dan 15 jaar meer dan 750 referentieprojecten uitgewerkt in de privésector en voor de overheid. Voor steden en gemeenten werd een inschrijvings- en reservatieplatform ontwikkeld nl.: www.online-facilitator.be. Omwille van de sterk gestegen vraag en de nood aan bijkomende functionele modules zijn wij voor deze topwerkgever dringend op zoek naar ASP.NET Web Developer(s) in de regio Gent

Bannerbreaker


Over e2e websolutions

E2e bouwt websites op maat van de behoeften en wensen van de klant. Dit wordt steeds gedaan op basis van een CMS (content management system). Dergelijk systeem laat medewerkers toe om zonder technische kennis de website te beheren: pagina’s toevoegen en aanpassen, de structuur van de site wijzigen, productinformatie wijzigen en zelfs tijdelijke sites opzetten.

E-commerce en maatwerkoplossingen
Heel wat oplossingen vragen specifieke ontwikkelingen op maat van de klant. E2e bouwt allerhande dynamische en geïntegreerde webtoepassingen die volledig aansluiten bij de behoeften van de klanten. Concrete realisaties zijn:

  • Webshops geïntegreerd met een bestaand ERP;
  • Reservatie- en verhuursystemen;
  • Online CRM-toepasssingen.

E-services die worden aangeboden zijn:

  • Internetconsultancy en projectbegeleiding;
  • Search engine marketing;
  • Webbastering;
  • Domainnamen, mail en hosting.

'Weboplossingen op maat van uw organisatie'

breaker


Klanten en projecten

Door de jaren heen heeft e2e een ruime portefeuille van meer dan 600 klanten opgebouwd bij zowel bedrijven als overheden. De laatste oplossingen zijn gerealiseerd voor Roularta Media, Schoten, Box-office, Middelkerke en Boechout. Voor steden en gemeenten werd een inschrijvings- en reservatieplatform ontwikkeld: www.online-facilitator.be.

breaker


Werken bij e2e websolutions

Bij e2e werken, betekent werken in een jong en open bedrijf met heel wat mogelijkheden. Een uitdagende job met een competitief salarispakket en altijd de mogelijkheid om opleidingen te volgen en intern door te groeien. Omwille van de sterk gestegen vraag en de nood aan bijkomende functionele modules is e2e dringend op zoek naar een ASP.NET Web-developer in de regio Gent.

breaker


Waar zit e2e websolutions?

E2e is gevestigd in Gentbrugge, aan de Bruiloftstraat. Er stopt een bus vlakbij het kantoor.

 

          

0 open jobs

Onze locatie

Bruiloftstraat 127, Gent
Address
Bruiloftstraat 127
Gent