Exsertus is het Microsoft competence center van de Cronos Groep. Het is gespecialiseerd in het adviseren, begeleiden en ontwikkelen van kwalitatieve maatwerksoftware gebaseerd op het .NET framework.

Bij Exsertus ligt de focus voornamelijk op webapplicaties. Daarnaast bouwt en onderhoudt het bedrijf ook mobiele applicaties en desktopapplicaties. Totaaloplossingen worden samen met klanten tot in de puntjes uitgewerkt.

breaker

Over Exsertus


Door de jaren heen heeft Exsertus een nauwe band opgebouwd met Microsoft en verkreeg het bedrijf de status van Gold Certified Partner. Dit had het te danken aan de voortreffelijke kennis op het gebied van application development. Om tot de realisatie van future proof applicaties te komen, gebruikt Exsertus ook technologieën en architecturen buiten de .NET stack. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bewezen JavaScript frameworks.

Exsertus heeft drie belangrijke pijlers:

  • Advies

Bij het bouwen van software moet nagedacht worden over architectuur, proces, planning en technologie. Exsertus adviseert klanten op deze verschillende niveaus van app development.

  • Begeleiding

Tijdens de lifecycle van een applicatie begeleidt Exsertus zijn klanten bij het maken van de juiste keuzes op proces- en technisch niveau.

  • Realisatie

De consultants van Exsertus kunnen deel uitmaken van het team van de klant, bij het opleveren van applicaties. Exsertus' team bestaat uit functioneel analisten, architecten, .NET-developers (van verschillende niveaus) en projectmanagers. Het bedrijf levert zowel afzonderlijke teamleden als complete oplossingen.

breaker

Werken bij Exsertus

Exsertus is een consultancybedrijf dat voor jou een vaste waarde kan gaan worden in je carrière. Bij Exsertus kun je werken aan je persoonlijke en technische ontwikkeling. Het bedrijf geeft de kansen die nodig zijn om door te groeien in de richting die voor jou het beste is. Hoewel technische ervaring belangrijk is, hecht Exsertus nog méér waarde aan de juiste spirit en gedrevenheid om te groeien.

Het bedrijf is steeds op zoek naar mensen die interesse hebben in één of meerdere aspecten van het ontwikkelproces: junior, medior, senior en lead developers, technische architecten, functioneel analisten en project managers.

Exsertus biedt jou een carrière in een uitdagende en afwisselende omgeving. Je zult een competitief salaris ontvangen voor jouw kennis en vaardigheden en krijgt daarnaast goede nettovergoedingen. Je bent altijd mobiel, dankzij een bedrijfswagen, laptop en gsm-abonnement. Bovendien krijgen alle consultants tien opleidingsdagen per jaar met als extra ook nog een persoonlijk budget voor opleidingen

Je skillset zal altijd up-to-date en relevant blijven door de trainingen die Exsertus verzorgt. Daarnaast beschikt het bedrijf over veel in-house expertise. Maar: Exsertus verwacht ook van jou te kunnen leren. Collega's leren constant van elkaar. Buiten werktijd organiseert Exsertus op regelmatige basis leuke bijeenkomsten om je teamgenoten ook op een andere manier te kunnen leren kennen. 

breaker

Waar zit Exsertus?

Exsertus heeft zijn kantoor in Kontich, ten zuiden van Antwerpen. 

0 open jobs

Onze locatie

Veldkant 33A, Kontich
Address
Veldkant 33A
Kontich