Bedrijfsprofiel

Kaspar Solutions

Het ervaren team van Kaspar garandeert de meest volledige ICT service: analyse, advies, ontwerp, ontwikkeling, implementatie, support en opleiding. Kaspar analyseert behoeften grondig. Door hun jarenlange expertise en intensief overleg kunnen ze excellente en innovatieve maatwerkoplossingen bieden.

Over Kaspar Solutions

Kaspar heeft ruime ervaring met het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen, onder meer in de juridische sector, meer bepaald in het segment van de gerechtsdeurwaarders. Ze ontwikkelen niet enkel software, maar leveren ook advies en voeren desgewenst een grondige functionele en technische analyse uit.

Kaspar biedt al meer dan 15 jaar innovatieve oplossingen voor dossierbeheer en case management. Het effectief en efficiënt samenwerken met leveranciers, klanten en opdrachtgevers, zonder de controle over de informatiestromen te verliezen, is één van de kritische succesfactoren van hedendaagse organisaties.

Kaspar zorgt voor een geïntegreerde aanpak van de bedrijfsvoering zodat procedures voortdurend geoptimaliseerd kunnen worden. Voortdurend, want de buitenwereld staat niet stil.

Werken bij Kaspar Solutions

De waarden van Kaspar Solutions zijn:

Innovatie
ICT is vandaag de ruggengraat van grootschalige dienstverlening. Dankzij hun creativiteit en hun brede expertise kunnen ze op zeer korte termijn inspelen op nieuwe noden en kunnen technische problemen snel en duurzaam worden opgelost. Ze helpen hun klanten de concurrentie voor te blijven door buiten de gebaande paden te denken. Zij implementeren maatoplossingen met een meerwaarde.

Integriteit
Zij houden zich aan de hoogste professionele standaarden. Ze kunnen te allen tijde de absolute veiligheid en integriteit van alle data garanderen. Ze zijn er ook van overtuigd dat transparantie de sleutel is tot vruchtbare, langdurige samenwerking. Via dynamische rapportering heeft de klant een real time inkijk in het voorgestelde project.

Efficiëntie
Ze vertrekken vanuit een 360° benadering van de verschillende processen binnen een opdracht, uitgaande van maatwerk en expertise gecombineerd met slimme automatisatie en controle. Met dit concept van werkwijze wordt het mogelijk om de efficiëntie van de bedrijfsvoering gevoelig te verbeteren. De directe koppeling van technische mogelijkheden aan menselijke inschatting en deskundigheid is hun grote troef.

Kwaliteit
Zij stellen de klant centraal, niet de techniek. Daarom gaat veel aandacht naar meedenken met de klant, kennis van de bedrijfsprocessen, projectaanpak, proces optimalisatie, innovatie, duurzaamheid en integratie van de oplossing. Dankzij hun excellente, gecertificeerde specialisten, clean code regels, strenge tests en uitstekende projectmanagementstandaarden zijn hun oplossingen altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit.


Waar zit Kaspar Solutions?

Op steenworpafstand van het station van Heist-Op-Den-Berg is het kantoor van Kaspar Solutions zonder problemen  te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 4 vacatures
Kaspar Solutions, Aalst
Kaspar Solutions is op zoek naar een Technische support medewerker. U zal voltijds tewerkgesteld worden bij onze klant te Aalst,...

Kaspar Solutions, Antwerpen
Kaspar Solutions is op zoek naar een enthousiaste junior .NET developer. U zal voltijds tewerkgesteld worden in ons kantoor te...

Kaspar Solutions, Heist-op-den-berg
Kaspar Solutions is op zoek naar een Helpdesk IT-medewerker. U zal voltijds tewerkgesteld worden op ons kantoor te Heist-Op-Den-Berg. Deze...

Kaspar Solutions, Heist-op-den-berg
Kaspar Solutions is op zoek naar een Senior .NET Developer U zal voltijds intern tewerk gesteld worden op ons kantoor...

Kunnen we u ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.