Prudence Tax & Consultancy

Prudence Tax & Consultancy

In juni 2016 is Prudence Tax & Consultancy BV opgericht door Matthijs van Kranenburg.
Matthijs heeft ruime ervaring opgedaan als senior manager bij PWC, waarna hij het belastingadvies bedrijf HVK Stevens mede opgericht heeft. Dit samen brengt een ervaring van meer dan 20 jaar in internationaal belastingadvies. 

Over Prudence Tax & Consultancy

Tax

Prudence Tax & Consultancy biedt zowel nationaal als internationaal advies op maat voor Nederlandse en buitenlandse bedrijven. De primaire focus van Prudence Tax & Consultancy ligt op individuele en zakelijke klanten met internationale ondernemingen en fiscale mogelijkheden. 

Consultancy

Naast het geven van (inter)nationaal fiscaal advies richt de consultancy kant van Prudence zich op het begeleiden van de klant bij commerciële projecten, financiering en extra investeerders.

Missie

Door de kleinschaligheid in combinatie met onze zeer ervaren fiscalisten biedt Prudence Tax & Consultancy u de charme van een klein adviesbureau, waarbij u de kwaliteit van een groot kantoor kunt verwachten.
Wij houden onze kosten transparant en onze lijnen kort. Op deze manier betrekken wij de klant zoveel mogelijk bij het proces en houden we de kosten inzichtelijk. Door de kleinschaligheid van het bedrijf heerst er een persoonlijke, informele sfeer die merkbaar is voor de klant. Ondanks de vaak complexe onderwerpen houden wij het graag zo eenvoudig mogelijk.

Werken bij Prudence Tax & Consultancy

Altijd al willen werken bij Prudence Tax & Consultancy? Kijk dan eens tussen onderstaande vacature(s) en wie weet zit er iets voor jou tussen:

Waar zit Prudence Tax & Consultancy?

Prudence Tax & Consultancy is gevestigd in Amsterdam.

3 open jobs

Prudence Tax & Consultancy, Amsterdam
Vanwege sterke groei is Prudence op zoek naar een Senior Tax Specialist.
Prudence Tax & Consultancy, Amsterdam
Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een fiscalist met ruimte advieservaring. Een Private Wealth achtergrond is een pré.
Prudence Tax & Consultancy, Amsterdam
Vanwege sterke groei is Prudence op zoek naar een Tax Specialist.

Onze locatie

De Cuserstraat 89, Amsterdam
Adres
De Cuserstraat 89
Amsterdam