Bedrijfsprofiel

Sterima

Bij Malysse-Sterima verstrekken meer dan 720 werknemers dagelijks een waaier van diensten aan de gezondheidszorg voor ziekenhuizen, zorginstellingen en medische bedrijven.

 

Over Sterima

Als Belgisch marktleider en specialist in de processen en diensten voor textielbeheer, sterilisatie van medisch instrumentarium en logistiek voor de gezondheidssector, dragen zij duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en zorg voor de patiënt en de bewoner hoog in het vaandel.

Betrouwbaarheid, betrokkenheid en service tot op het ‘point of care’ liggen aan de basis van de duurzame partnerships met de klanten. Hun continue evoluerende noden in de zorg beantwoorden ze met hun kennis, ervaring en permanente drang naar innovatie. Zo ontstaan vooruitstrevende oplossingen die antwoorden bieden op de uitdagingen van morgen.

Werken bij Sterima

Sterima is dé partner inzake sterilisatiediensten, verzorgingssets en herbruikbare instrumenten voor ziekenhuizen en medische bedrijven in de Benelux en levert modulaire oplossingen op maat van de klant. Sterima is doorheen de jaren uitgegroeid tot Belgisch marktleider in sterilisatie voor de gezondheidssector en dit dankzij de dagdagelijkse inzet van hun team. Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar waarden zoals betrokkenheid, ownership, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen worden.

Waar zit Sterima?

Het kantoor van Malysse-Sterima is zeer gemakkelijk te bereiken met de auto. En met vele bushaltes in de buurt is het ook geen probleem om met het openbaar vervoer te komen. 


0 vacatures

Kunnen we u ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.