Bedrijfsprofiel

Trivec

Trivec is een internationale specialist in geïntegreerde horeca automatisering die zich voortdurend wenst te onderscheiden door de kwaliteit van haar medewerkers en door continu te investeren in onderzoek en ontwikkeling van hard- en software. 

Over Trivec

Trivec is een innovatieve partner voor geïntegreerde oplossingen in horeca-ondernemingen. Kassa's, eenvoudig in gebruik maar met eindeloos veel mogelijkheden. Barautomatisering voor perfecte dosering en controle op wat geschonken wordt. Beide productgroepen zijn 100% op elkaar afgestemd en modulair te installeren. Kassa's kunnen worden uitgebreid met mobiele systemen (ipad of ipod) en met de zogenaamde horeca black box (GKS). Hun horeca automatisering heeft vrijwel geen beperkingen. Of de ondernemer nu wijn, alcohol of bier onder controle wil krijgen: Trivec heeft steeds een gepaste oplossing.

Werken bij Trivec

Een functie in een klein, internationaal, ontwikkelteam. Een competitief salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen en alle middelen om je functie professioneel in te vullen.

Waar ligt Trivec?

Trivec heeft vijf kantoren, deze zijn te vinden in: België, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Nederland. Het kantoor van België bevindt zich in Turnhout en is makkelijk te bereiken met de auto via de E34. 

 


0 vacatures

Kunnen we u ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.