Ruim 15 jaar helpen wij onze klanten bij hun online zichtbaarheid in de vorm van maatwerkwebsites, online marketing, slimme webshops en nóg slimmere webapplicaties. We leveren kwaliteit en doen alleen projecten die we leuk vinden.

Vacatures bij Websteen
Over Websteen

Websteen maakt heldere websites, slimme webapplicaties & effectieve online marketing campagnes. Websteen is een fullservice internetbureau met diverse klanten: grote corporates, MKB en zelfstandigen. Ze hebben echter één ding gemeen: Websteen is hun rots in de branding als het gaat om online.

Flauwe grappen, gezamenlijke lunches, gezellige borrels; een kleine greep uit onze nevenactiviteiten. We kijken er naar uit om ons compacte team met digitaal talent steeds groter te zien worden!

Werken bij Websteen

Wij vinden jouw persoonlijke ambities, je match met het team en persoonlijkheid minstens net zo belangrijk als je kennis of ervaring. Bij Websteen krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven, ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard ligt het zwaartepunt op front- en backend, maar zo af en toe zullen daar ook andere taken bij komen. Dit geldt voor ons allemaal. Ons succes is daarom een echte teamprestatie. Hier ligt ook meteen onze kracht: een team dat een website écht samen bouwt.

Wat we bieden

  • Een parttime of fulltime baan;
  • Marktconform salaris;
  • Voldoende vakantiedagen, op één voorwaarde: dat je weer veilig thuis komt;
  • Ruimte voor eigen ideeën en nieuwe technieken;
  • Werken binnen een jong en enthousiast team van designers, developers en online marketeers;
  • Fitnessruimte op kantoor, zodat je na een dagje programmeren even kunt ontspannen;
  • De gezelligste bedrijfsuitjes in binnen- of het buitenland;
  • Werken aan uiteenlopende en uitdagende projecten.

Werken bij Websteen

Waar is Websteen gevestigd?

Websteen is hét internetbureau uit Het Gooi en gevestigd in de Blaricummermeent langs de A27. Wij zijn altijd op zoek naar talent, verborgen of niet. Talent dat zichzelf durft te zijn en open staat voor nieuwe uitdagingen. Geïnteresseerd geraakt?

4 open jobs

Websteen, Blaricum
Weet jij waar de afkorting PHP voor staat, kent Laravel geen geheimen voor jou en ben je bekend met Octopussy...
Websteen, Blaricum
Weet jij waar de afkorting PHP voor staat, kent Laravel geen geheimen voor jou en ben je bekend met Octopussy...
Websteen, Blaricum
Wil jij bedrijven ook helpen met maatwerk webapplicaties die onze klanten echt verder gaan helpen? Dan vinden we dat bijzonder...
Websteen, Blaricum
Heb jij een passie voor back-end ontwikkeling, maar ben je ook niet vies van front-end? Wil je mooie websites ontwikkelen...

Onze locatie

Binnendelta  9R, Blaricum
Adres
Binnendelta 9R
Blaricum