WoonPartners NV

WoonPartners NV

WoonPartners is met zijn bedrijfssoftware voor Sociaal wonen, de marktleider in Vlaanderen. Reeds vele jaren timmeren we, samen met de sector, aan een sterk innovatieve oplossing. Het WoonPartners team ontwikkelt deze oplossing in eigen beheer en brengt deze via zijn consultants operationeel in gebruik bij zijn klanten. Onze kantoren zijn gelegen nabij de E17 in Harelbeke op een steenworp afstand van Kortrijk.

Over WoonPartners

Cipal en Desk Solutions bieden de sociale huisvestingsmarkt vanaf 1 januari 2015 samen ICT-oplossingen en -diensten aan. Daartoe bundelen ze hun krachten als "Woonpartners nv". Vandaag maken 75 Vlaamse huisvestingsmaatschappijen en een aantal OCMW’s gebruik van de softwaretoepassingen van Desk Solutions en Cipal. Ook in de toekomst willen beide bedrijven een toonaangevende rol blijven spelen in deze sector.

Daarom combineerden ze hun technologische oplossingen én troeven in ‘Woonpartners’. Deze nv zal de technologische knowhow, marktkennis en jarenlange ervaring van beide spelers bundelen voor een optimale dienstverlening aan de sociale huisvestingssector.
De schaalvergroting maakt het bovendien mogelijk om nog meer middelen in te zetten voor nieuwe ontwikkelingen en de continuïteit ook op lange termijn te garanderen. Zo zullen alle stakeholders binnen de sociale huisvestingssector én het woonbeleid van de OCMW’s hier voordeel bij hebben.

De ambitie van Woonpartners nv is om de voorkeurpartner te blijven in ICT-oplossingen en –services voor de sociale huisvestingssector. De softwaretoepassing van de spin-off bevat niet alleen een bijzonder krachtige kandidaten- en verhuurmodule, maar ook een totaaloplossing voor boekhouding, facilitair beheer, plaatsbeschrijvingen, documentenbeheer, mobiliteit, projectmanagement, magazijnbeheer, enz …

Bovendien wint de nieuwe organisatie aan slagkracht om haar oplossingen maximaal af te stemmen op de noden van de markt.

Werken bij WoonPartners

Wij werven enkel personen aan met een uitgelezen ondernemersgeest. Het inlevingsvermogen in het dagdagelijkse reilen en zeilen van de sociale huisvestingsmaatschappijen en OCMW's is voor ons een topprioriteit. Een diepgaande kennis van software naast de nodige vakkennis is een geslaagde combinatie die de garantie voor het succes van Woonpartners vormt.

Waar zit WoonPartners?

Het kantoor van WoonPartners is te vinden in Harelbeke.

2 open jobs

WoonPartners NV, Harelbeke
WoonPartners in Harelbeke ontvangt graag ERP Application Consultants. Kortom ambassadeur die implementaties doen bij de klant.
WoonPartners NV, Harelbeke
Woonpartners is op zoek naar een Application Consultant Boekhouding

Onze locatie

Kortrijksesteenweg  307, Harelbeke
Adres
Kortrijksesteenweg 307
Harelbeke