1do B.V.

Dordrecht

1do B.V.

1do is een ambitieus IT-bedrijf in Dordrecht dat ervoor zorgt dat IT en telefonie zo optimaal mogelijk functioneren in de organisaties van hun klanten. Als een soort IT-collega voor hun klanten helpen ze om digitale stappen vooruit te zetten en IT-oplossingen op maat te ontwikkelen. Dat alles op een betrokken, vernieuwende en oplossingsgerichte manier.

Lees meer

2 openstaande jobs

1do B.V.
Support Engineer

1do B.V.

Dordrecht

1do B.V.

Uw rol: Als Support Engineer ben je een belangrijke schakel voor onze klanten. Vanuit een klein team werk je samen aan het optim... Als Support Engineer ben je een belangrijke schakel voor onze klanten. Vanuit een klein team werk je samen aan het optimaal ondersteunen van... Als Support Engineer ben je een belangrijke schakel voor onze klanten. Vanuit een klein team werk je samen aan het optimaal ondersteunen van onze klanten. ... Als Support Engineer ben je een belangrijke schakel voor onze klanten. Vanuit een klein team werk je samen aan het optimaal ondersteunen van onze klanten. Je bent dagelij... Als Support Engineer ben je een belangrijke schakel voor onze klanten. Vanuit een klein team werk je samen aan het optimaal ondersteunen van onze klanten. Je bent dagelijks proactief en reactief bezig met een diversiteit aan technische vraagstukken, problemen en gebruik... Als Support Engineer ben je een belangrijke schakel voor onze klanten. Vanuit een klein team werk je samen aan het optimaal ondersteunen van onze klanten. Je bent dagelijks proactief en reactief bezig met een diversiteit aan technische vraagstukken, problemen en gebruikersondersteuning:• Op afstand bied je ondersteuning aan onze klanten;• Meldingen die worden aangemaakt vanuit monito...

1do B.V.
System Engineer

1do B.V.

Dordrecht

1do B.V.

Uw rol: Als System Engineer bij 1do bedenk en implementeer je passende en vernieuwende oplossingen op het gebied van IT en telef... Als System Engineer bij 1do bedenk en implementeer je passende en vernieuwende oplossingen op het gebied van IT en telefonie, je draait mee ... Als System Engineer bij 1do bedenk en implementeer je passende en vernieuwende oplossingen op het gebied van IT en telefonie, je draait mee in projecten en... Als System Engineer bij 1do bedenk en implementeer je passende en vernieuwende oplossingen op het gebied van IT en telefonie, je draait mee in projecten en bent het gezic... Als System Engineer bij 1do bedenk en implementeer je passende en vernieuwende oplossingen op het gebied van IT en telefonie, je draait mee in projecten en bent het gezicht van 1do bij jouw klanten. Een enorm veelzijdige job met gave IT-uitdagingen. Een verantwoordelijk... Als System Engineer bij 1do bedenk en implementeer je passende en vernieuwende oplossingen op het gebied van IT en telefonie, je draait mee in projecten en bent het gezicht van 1do bij jouw klanten. Een enorm veelzijdige job met gave IT-uitdagingen. Een verantwoordelijke baan, maar met enthousiaste collega’s om die verantwoordelijkheid te delen, je staat er nooit alleen voor!Als IT die...

Bedrijfsprofiel

Over 1do

Bij 1do zetten ze zich dagelijks in om de IT en telefonie van hun klanten met stip op één te zetten! Klanten kunnen 1do zien als een soort ‘collega van IT’. Iemand die weet hoe het bedrijf werkt, wat er past bij de organisatie, wat de huidige kwaliteit van de IT is en hoe ze de dienstverlening er naadloos op aansluiten. Bij 1do weten ze dat geen enkele organisatie een 13-in-een-dozijn is en daarom biedt 1do IT-oplossingen volledig op maat op het gebied van cloud, netwerk, beveiliging en telefonie. Hierbij zijn advies, implementatie, beheer en ondersteuning de essentie van hun dienstverlening.

De klanten van 1do zijn zeer divers en werkzaam in een grote variatie aan sectoren (voornamelijk in het mkb). Daarom werkt 1do met een breed spectrum aan oplossingen passend bij verschillende uitdagingen in het veld.

Werken bij 1do

Het team van 1do bestaat uit meer dan 15 IT-engineers met verschillende achtergronden en expertises. Omdat ze de klant zo goed mogelijk willen leren kennen en helpen, organiseren ze hun engineers in kleine teams. Elk team is verantwoordelijk voor en betrokken bij de klant en zijn business. Elke medewerker is op de hoogte van de geschiedenis van het bedrijf van de klant en weet hoe het reilt en zeilt. Zij kijken niet alleen naar de korte termijn, maar juist ook naar zaken op de lange termijn.

Als je bij 1do gaat werken, kun je in ieder geval rekenen op een afwisselende baan waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid ervaart. Ook krijg je voldoende ruimte om jezelf en het bedrijf verder te ontwikkelen.

Vanzelfsprekend hoort daar een passend salaris, een uitgebreide pensioenregeling, werknemersverzekeringen en 25 vakantiedagen per jaar bij. Je werkt in een moderne, ruime kantoorplek en hebt in overleg mogelijkheden tot thuiswerken.

Waar zit 1do?

De adresgegevens zijn Laan van Londen 100 in Dordrecht (postcode: 3317 DA).