Werk dat past bij uw wereld

&Work begeleidt u naar werk dat past bij uw ambities, wensen, talenten en persoonlijkheid—uw wereld. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe plek, een nieuwe collega of die simpelweg meer uit zijn carrière wil halen.

Zoek jobs
We werken samen met merken als
Jobs Browse door onze database of schrijf u in en ontspan. We hebben 2.000+ banen in IT, Techniek, Sales & Finance.
Transparantie Leer bedrijven al kennen voor u er solliciteert. Bekijk hun profielen en vind de plaats die bij u past.
Ondersteuning We zijn er voor u. Van de oriëntatie tot de voorbereiding van uw gesprek en het onderhandelen over uw aanbod.

Een nieuwe visie op werk

Werk is een immens onderdeel van ons leven. En het wordt pas echt leuk als u er meer voor terugkrijgt dan simpelweg een bedrag. Als het een plek wordt waar u betekenis, passie, geluk, erkenning en plezier kan vinden. Wij geloven dat werk dat kan.

Persoonlijkheidstesten

Gebruik onze testen om meer over uzelf te weten te komen. Bouw aan uw carrière en kom erachter wie u bent, wat bij u past en waar u thuishoort.

Job Alerts

Schrijf u in en leun achterover. Ontvang banen die bij u passen en profiteer van goed advies. Maak van u zoektocht een efficiënte reis.

Gepersonaliseerd Dashboard

Maak uw eigen dashboard. Bewaar er uw testresultaten en selecteer uw drijfveren. Sla uw zoekopdrachten op en houd een oog op uw sollicitaties.

What candidates say

Santhanavani ...

"Ismail belde me direct terug op de dag dat ik solliciteerde en regelde een interview voor de dag daarna. Hij was actief, enthousiast en behulpzaam. Hij gaf me ook tips voor het sollicitatiegesprek. Hij was geïnteresseerd in de uitkomst van het gesprek en hield me goed op de hoogte."

Craig ...

"They listen to your story, who you are, what you are looking for and what your options would be. During the interview process, you get a lot of personal assistance. They give you tips and inform you who you will have the interview with. They do everything to arrange the best for you, even more than expected."

Olga ...

"We didn’t waste time on something that would be just a half-success. Jeroen gathered all needed information and found the right challenge and
the right people for me. I’m happy and grateful."

Inspiratie, tips & tricks

Ontslag nemen: 7 tips hoe je dit op een professionele en nette manier doet

Ga jij ontslag nemen? Dan komt er veel op je pad. Weet je bijvoorbeeld hoe het zit met opzegtermijnen? Met deze 7 tips weet je wat je te doen staat.

Motivatiebrief voorbeeld nodig? Tips en een gratis korte motivatiebrief voor je sollicitatie

Solliciteren is leuk, maar het vraagt ook wat van je. Je hebt een goed cv nodig en natuurlijk een pakkende brief. Heb je een voorbeeld voor een motivatiebrief nodig, dan hebben wij iets waar je ongetwijfeld wat mee kunt. Natuurlijk is het belangrijk dat jij je eigen draai geeft aan je motivatiebrief. Voorbeelden zijn ter inspiratie, maar hebben nog jouw eigen magic touch nodig, waarmee je het helemaal van jezelf kunt maken. Toch zijn er basisprincipes die je direct al een eind op weg helpen. Lees er hier meer over.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Neem contact op via (+31) 020 - 530 0500 (NL) of via (+32) 038 - 081 758 (BE)
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur.