ACC-ICT

Nieuwegein

ACC-ICT

ACC ICT is dé specialist in IT-continuïteit. Sinds 1977 staan ze voor kwaliteit en technologische vooruitgang. Stap voor stap willen ze hun eigen organisatie én die van anderen succesvol laten doorgroeien. De drijvende kracht achter deze groei is het eigen team dat bestaat uit betrokken specialisten. Sluit jij je hier bij aan?

Lees meer

1 openstaande jobs

ACC-ICT
DevOps Engineer

ACC-ICT

Nieuwegein

ACC-ICT

Uw rol: In deze functie zul je je proactief bezighouden met de continuïteit van verschillende projecten die wij beheren voor ta... In deze functie zul je je proactief bezighouden met de continuïteit van verschillende projecten die wij beheren voor tal van klanten op het... In deze functie zul je je proactief bezighouden met de continuïteit van verschillende projecten die wij beheren voor tal van klanten op het gebied van con... In deze functie zul je je proactief bezighouden met de continuïteit van verschillende projecten die wij beheren voor tal van klanten op het gebied van containers en CI/C... In deze functie zul je je proactief bezighouden met de continuïteit van verschillende projecten die wij beheren voor tal van klanten op het gebied van containers en CI/CD. Je zult werken met en/of verder specialiseren in Kubernetes, Dockers, Salt, Python, OTAP, Git, An... In deze functie zul je je proactief bezighouden met de continuïteit van verschillende projecten die wij beheren voor tal van klanten op het gebied van containers en CI/CD. Je zult werken met en/of verder specialiseren in Kubernetes, Dockers, Salt, Python, OTAP, Git, Ansible, Jenkins, etc. Daarnaast zul je ondersteunen bij complexere incidenten en ervoor zorgen dat de afgesproken service...

Bedrijfsprofiel

Werken bij ACC ICT.png

Over ACC ICT

Door de digitalisering van de afgelopen jaren zijn organisaties steeds afhankelijker geworden van hun applicaties. ACC ICT helpt deze organisaties met het waarborgen van de continuïteit en het optimaliseren van het volledige softwareontwikkelingsproces. Ze zorgen dat bedrijfskritische applicaties en data veilig beschikbaar zijn — en dat onafhankelijk van derden, altijd en overal.

Waar je bij organisaties aan kunt denken? Onder andere softwareontwikkelaars en online dienstverleners. Het klantenbestand van ACC ICT is zeer divers te noemen. Respect, eerlijkheid en transparantie staan aan de basis van elke samenwerking. Wat resulteert in langdurige partnerships en uitstekende klantbeoordelingen (8+!).

Vacatures bij ACC ICT.png

Werken bij ACC ICT

ACC ICT opereert als één hecht team. Dit betekent dat ze op elkaar kunnen bouwen, samen sparren, elkaar helpen, eerlijk zijn én kritisch naar zichzelf durven te kijken. Groeien doen ze namelijk samen. Plezier in het werk en aandacht voor elkaar zijn erg belangrijk. Bij ACC ICT doen jij én je werk er toe. Je wordt gezien, gewaardeerd en beloond. Integer en respectvol met elkaar omgaan vormen de basis. En niet te vergeten: elkaar complimenten geven en samen successen vieren!

Wat je van ACC ICT mag verwachten?

 • Hecht team met betrokken collega’s;
 • Maatschappelijke betrokkenheid;
 • Een participatieregeling voor medewerkers;
 • Informele werkomgeving;
 • Een goed salaris;
 • Laptop van de zaak;
 • Goede pensioenregeling;
 • Jaarlijkse winstuitkering;
 • Ruim mobiliteitsbudget;
 • Budget voor persoonlijke ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om hybride te werken (zowel thuis als op kantoor);
 • Een Great Place to Work;
 • Dagelijks een verzorgde lunch.

Team ACC ICT.png

Waar zit ACC ICT?

Het adres is Coltbaan 27 in Nieuwegein. Met de auto, motor, fiets en bus is deze locatie goed te bereiken.

Kantoor ACC ICT.png