Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Velsen-zuid

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Beuk Accountants en Belastingadviseurs is al meer dan 30 jaar een betrouwbare en daadkrachtige partner voor financiële dienstverlening op het gebied van fiscaliteit en accountancy. Meer weten? Lees hieronder verder of bekijk direct de openstaande vacatures.

Lees meer

4 openstaande jobs

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.
Junior Assistent Accountant

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Velsen-zuid

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Uw rol: ... Vanaf de eerste dag ben je een waardevol teamlid binnen onze samenstelpraktijk. We zijn een leuke groep van 15 collega’s met een mooie mix... Vanaf de eerste dag ben je een waardevol teamlid binnen onze samenstelpraktijk. We zijn een leuke groep van 15 collega’s met een mooie mix van junior en ... ... Vanaf de eerste dag ben je een waardevol teamlid binnen onze samenstelpraktijk. We zijn een leuke groep van 15 collega’s met een mooie mix van junior en senior collega’s. Geen gedoe met competitie onderling, we helpen elkaar juist graag. Deskundigheid staat bij ons ... Vanaf de eerste dag ben je een waardevol teamlid binnen onze samenstelpraktijk. We zijn een leuke groep van 15 collega’s met een mooie mix van junior en senior collega’s. Geen gedoe met competitie onderling, we helpen elkaar juist graag. Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel, maar dat betekent niet dat je elke dag strak in het pak hoeft. We geloven in een werkomgeving waari...

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.
Manager combi praktijk

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Velsen-zuid

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Uw rol: Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een manager voor zowel de samenstel- als controlepraktijk met enkele jaren ... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een manager voor zowel de samenstel- als controlepraktijk met enkele jaren ervaring in de natio... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een manager voor zowel de samenstel- als controlepraktijk met enkele jaren ervaring in de nationale praktijk. ... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een manager voor zowel de samenstel- als controlepraktijk met enkele jaren ervaring in de nationale praktijk. De klanten die ... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een manager voor zowel de samenstel- als controlepraktijk met enkele jaren ervaring in de nationale praktijk. De klanten die jij voornamelijk gaat bedienen zijn MKB-ondernemers en DGA’s.Je geeft leiding aan een team van con... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een manager voor zowel de samenstel- als controlepraktijk met enkele jaren ervaring in de nationale praktijk. De klanten die jij voornamelijk gaat bedienen zijn MKB-ondernemers en DGA’s.Je geeft leiding aan een team van controleleiders en (senior) assistant accountants. Samen met de partners ben jij verantwoordelijk voor de samenstel- en con...

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.
Belastingadviseur

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Velsen-zuid

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Uw rol: Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een aangiftemedewerker / belastingadviseur met enkele jaren ervaring in de ... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een aangiftemedewerker / belastingadviseur met enkele jaren ervaring in de nationale praktijk. ... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een aangiftemedewerker / belastingadviseur met enkele jaren ervaring in de nationale praktijk. De klanten die ... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een aangiftemedewerker / belastingadviseur met enkele jaren ervaring in de nationale praktijk. De klanten die jij voornamelij... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een aangiftemedewerker / belastingadviseur met enkele jaren ervaring in de nationale praktijk. De klanten die jij voornamelijk gaat bedienen zijn MKB-ondernemers en DGA’s.Uitvoerend houd jij je bezig met het samenstellen en... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een aangiftemedewerker / belastingadviseur met enkele jaren ervaring in de nationale praktijk. De klanten die jij voornamelijk gaat bedienen zijn MKB-ondernemers en DGA’s.Uitvoerend houd jij je bezig met het samenstellen en controleren van (de complexere) aangiften IB, VPB, schenk- en erfbelasting. Daarnaast controleer je aanslagen, bereid j...

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.
Gevorderd Assistent Accountant

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Velsen-zuid

Beuk Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Uw rol: Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een collega die al wat ervaring heeft en verantwoordelijk kan zijn voor ver... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een collega die al wat ervaring heeft en verantwoordelijk kan zijn voor verschillende klanten e... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een collega die al wat ervaring heeft en verantwoordelijk kan zijn voor verschillende klanten en hen kan advis... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een collega die al wat ervaring heeft en verantwoordelijk kan zijn voor verschillende klanten en hen kan adviseren. Als Assis... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een collega die al wat ervaring heeft en verantwoordelijk kan zijn voor verschillende klanten en hen kan adviseren. Als Assistent Accountant heb je een afwisselende functie. In samenwerking met je manager en teamgenoten verri... Beuk Accountants en Belastingadviseurs zoekt een collega die al wat ervaring heeft en verantwoordelijk kan zijn voor verschillende klanten en hen kan adviseren. Als Assistent Accountant heb je een afwisselende functie. In samenwerking met je manager en teamgenoten verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden voor opdrachtgevers in het (regionale) MKB. Je stelt jaarrekeningen en tus...

Bedrijfsprofiel

Over Beuk Accountants en Belastingadviseurs

Sinds de oprichting van het kantoor in 1986 ligt de focus van Beuk Accountants en Belastingadviseurs op persoonlijke dienstverlening voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Ze zijn dé sparringpartner voor hun cliënten in dit segment, waarmee ze vaak al jarenlang samenwerken. In alles wat ze doen, zorgen ze ervoor dat ze een wendbare, slagvaardige en professionele dienstverlener zijn op het gebied van accountancy en fiscaliteit – en bovenal een plek waar mensen met plezier werken!

Na jarenlang een van de meest succesvolle vestigingen van Baker Tilly Berk te zijn geweest, zijn ze per 1 februari 2019 zelfstandig verder gegaan onder de naam ‘Beuk Accountants en Belastingadviseurs’.

Werken bij Beuk Accountants en Belastingadviseurs

Bij Beuk Accountants en Belastingadviseurs kom je terecht in een team van circa 40 professionele en gezellige collega's. Zij koppelen een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan een informele prettige werkomgeving, waarin ze hoofdzakelijk actief zijn voor de (vermogende) DGA's en familiebedrijven.

Als je hier gaat werken voer je (afhankelijk van je functie) werkzaamheden uit zoals:

  • Samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen
  • Begeleiden van overdrachten (aankoop en verkoop naar/van derden, alsmede overdracht naar familie of personeel)
  • Verzorgen van aangiften (LB, OB, VPB, IB, dividendbelasting, successierecht en schenkbelasting)
  • Maken van financieringsmemorandum
  • Juridische herstructureringen
  • Due diligence onderzoeken
  • Salarisadministratie

Voor het werk dat je verricht krijg je ook wat terug. Reken onder andere op een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, leaseregeling met onbeperkt aantal privékilometers binnen Europa, opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om thuis te werken. Ook ontvang je een Apple laptop en telefoon. Iedere twee jaar schaffen ze een nieuw model voor je aan. De oude modellen mag jij houden.

Daarnaast organiseren ze graag meerdere uitjes per jaar, waaronder een weekend weg mét de partners van alle medewerkers.

Waar zit Beuk Accountants en Belastingadviseurs?

Het adres is Stationsweg 103 in Velsen-Zuid. Deze locatie is het beste te bereiken met de auto.