De Software Testers

Almere

De Software Testers

Op zoek naar een nieuwe uitdagende baan waarin jij zelf volledig de regie hebt? Misschien is werken bij De Software Testers wat voor jou!

Lees meer

1 openstaande jobs

De Software Testers
Test Automatiseerder

De Software Testers

Almere

De Software Testers

Uw rol: Als Testautomatiseerder werk jij bij Top 500 organisaties in de Randstad. De projecten waaraan je werkt duren vaak lange... Als Testautomatiseerder werk jij bij Top 500 organisaties in de Randstad. De projecten waaraan je werkt duren vaak langer dan een jaar en zi... Als Testautomatiseerder werk jij bij Top 500 organisaties in de Randstad. De projecten waaraan je werkt duren vaak langer dan een jaar en zijn meestal binn... Als Testautomatiseerder werk jij bij Top 500 organisaties in de Randstad. De projecten waaraan je werkt duren vaak langer dan een jaar en zijn meestal binnen een Agile om... Als Testautomatiseerder werk jij bij Top 500 organisaties in de Randstad. De projecten waaraan je werkt duren vaak langer dan een jaar en zijn meestal binnen een Agile omgeving. Jij gaat je kennis van testtools en programmeertalen dagelijks toepassen en uitbreiden. Als ... Als Testautomatiseerder werk jij bij Top 500 organisaties in de Randstad. De projecten waaraan je werkt duren vaak langer dan een jaar en zijn meestal binnen een Agile omgeving. Jij gaat je kennis van testtools en programmeertalen dagelijks toepassen en uitbreiden. Als zelfstandig tester ben je nog lang niet uitgeleerd en je wilt met een klein team graag het verschil maken....

Bedrijfsprofiel

Over De Software Testers

De Software Testers bestaat uit gedreven en enthousiaste ondernemers die gespecialiseerd zijn in testautomatisering. Het is een unieke werkplek waar je echt het verschil kan maken. Ze hebben namelijk geen kantoor, zijn geen managers en al helemaal geen gladde commerciële jongens. Maar wat dan wel? De Software Testers is een bedrijf waar iedereen een grote passie heeft voor testen – en vooral voor de slimme vertaling naar automatisering. Er werken alleen mensen die met beide voeten in de spreekwoordelijke test-klei staan, inzetbaar zijn voor opdrachten en graag de handen uit de mouwen steken.

In 2016 is De Software Testers als klein bedrijf gestart, maar de afgelopen jaren zijn ze gestaag doorgegroeid. Samen met tien collega’s werken ze aan mooie opdrachten en andere initiatieven op het gebied van geautomatiseerd testen.

Werken bij De Software Testers

Bij De Software Testers krijg je alle vrijheid om je baan zelf vorm te geven en uit te voeren. Doordat het een klein bedrijf is, vinden ze het belangrijk dat je zelf initiatief neemt en zelfstandig aan de slag kan gaan. Je pakt dus de regie en verantwoordelijkheid voor je opdracht en eigen ontwikkeling.

Het is geen bedrijf waar je een ‘gespreid bedje' of luxe onboardingprogramma's kan verwachten. Dat hebben ze namelijk niet. Maar wat ze wel voor je in pettto hebben…

  • Vast contract, prima salaris, omzetbonus en extra vrije dagen
  • Veilige springplank naar ondernemerschap
  • Alle opleidingsmogelijkheden die je nodig hebt
  • Goed mobiliteitsbudget dat je zelf mag invullen
  • 24/7 back-up als je tegen een lastige situatie aanloopt bij je opdrachtgever
  • Oneindig veel goede gesprekken aan de koffietafel voor je verdere ontwikkeling

Waar zit De Software Testers?

De Software Testers heeft geen vast kantoor. Het is dus mogelijk om vanuit heel Nederland te werken.