Novadoc

Naarden

Novadoc

Novadoc is een IBM ECM (Enterprise Content Management) en DBA (Digital Business Automation) expert in Utrecht. Momenteel bestaat het team uit ongeveer 35 technisch specialisten en zoeken ze nieuwe enthousiastelingen die zich hieraan willen toevoegen.

Lees meer

2 openstaande jobs

Novadoc
ECM / DBA Consultant

Novadoc

Utrecht

Novadoc

Uw rol: Als (ervaren) ECM Consultant ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten bij klanten. Je acteert voor onze ... Als (ervaren) ECM Consultant ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten bij klanten. Je acteert voor onze klanten als architec... Als (ervaren) ECM Consultant ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten bij klanten. Je acteert voor onze klanten als architect, solution des... Als (ervaren) ECM Consultant ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten bij klanten. Je acteert voor onze klanten als architect, solution designer, of advis... Als (ervaren) ECM Consultant ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten bij klanten. Je acteert voor onze klanten als architect, solution designer, of adviseur. Doel van de functie is een goede vertaalslag te maken tussen klantwensen, techniek en realisati... Als (ervaren) ECM Consultant ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten bij klanten. Je acteert voor onze klanten als architect, solution designer, of adviseur. Doel van de functie is een goede vertaalslag te maken tussen klantwensen, techniek en realisatie. Daarbij ben je in staat een projectteam (mede) aan te sturen of een intern een “competence centre” te leiden. De ...

Novadoc
BAW Developer

Novadoc

Utrecht

Novadoc

Uw rol: Als BAW Developer ben je verantwoordelijk voor het maken van maatwerk front-end en back-end componenten voor het IBM Clo... Als BAW Developer ben je verantwoordelijk voor het maken van maatwerk front-end en back-end componenten voor het IBM Cloudpak for Business A... Als BAW Developer ben je verantwoordelijk voor het maken van maatwerk front-end en back-end componenten voor het IBM Cloudpak for Business Automation platf... Als BAW Developer ben je verantwoordelijk voor het maken van maatwerk front-end en back-end componenten voor het IBM Cloudpak for Business Automation platform. Dit kunnen... Als BAW Developer ben je verantwoordelijk voor het maken van maatwerk front-end en back-end componenten voor het IBM Cloudpak for Business Automation platform. Dit kunnen speciale input-widgets zijn of koppelingen met andere systemen waarmee de functionaliteit van het I... Als BAW Developer ben je verantwoordelijk voor het maken van maatwerk front-end en back-end componenten voor het IBM Cloudpak for Business Automation platform. Dit kunnen speciale input-widgets zijn of koppelingen met andere systemen waarmee de functionaliteit van het IBM platform wordt uitgebreid.Deze werkzaamheden worden deels verricht op klantlocatie, maar ook vanuit het kantoor van N...

Bedrijfsprofiel

Over Novadoc

Novadoc is een modern bedrijf dat al 25 jaar bestaat, gevestigd in Utrecht (Papendorp). De specialisatie van dit bedrijf is het bieden van Hyperautomation, Digital Business Automation en Enterprise Content Management (ECM) oplossingen binnen de Benelux-markt. Dit doet Novadoc met behulp van het IBM Digital Business Automation Platform. Hieronder vallen een aantal deeloplossingen, waaronder Document Management, Content Management, Workflow, Business Proces Management, Case Management en Records Management. Ook Robotics (RPA) en Watson (AI) maken deel uit van dit platform.

Klanten zijn onder meer actief bij de overheid en in de financiële sector. Ook bedient Novadoc een divers scala aan grote mkb-klanten, zoals TomTom en Suez.

Werken bij Novadoc

Een open en huiselijke sfeer is kenmerkend voor het kantoor van Novadoc. Hier weken collega’s op een informele manier met elkaar samen, vind je een goede balans tussen zakelijkheid en onderlinge betrokkenheid en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Waar zit Novadoc?

Het adres van Novadoc is Papendorpseweg 97 (3528 BJ) in Utrecht.