Organi

Antwerpen

Organi
100 Medewerkers

Wil jij graag in de IT-sector aan de slag? Organi is een van de leukste IT-bedrijven in België! Bij Organi zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s met de juiste mentaliteit die passen binnen hun team. Meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Lees hieronder verder.

Lees meer

Bedrijfsprofiel

Team Organi.jpg

Over Organi

Organi is opgericht in 1977 en in de loop der jaren uitgegroeid tot een succesvolle IT-expert in bedrijfssoftware & IT-services. Met een team van 90+ werknemers verbeteren en automatiseren ze bedrijfsprocessen voor middelgrote ondernemingen. Dit zijn ondernemingen die actief zijn in onder andere handel, industrie, logistiek, douane & boekhouding. Organi ontwikkelt bijvoorbeeld een op maat gemaakt ERP-systeem voor deze bedrijven, automatiseert hun magazijn of regelt hun cybersecurity. Een diverse IT-dienstverlening dus!

Ben je nieuwsgierig naar een aantal klantcases? Je leest ze hier!

Werken bij Organi.jpg

Werken bij Organi

De sterkste troef van Organi? Dat zijn hun eigen mensen! Ze hebben een mooie mix van ervaren experts en jeugdige enthousiastelingen. Zij kunnen allen niet wachten om hun nieuwe collega te verwelkomen. Ben jij de persoon die bij dit gezellige en behulpzame team komt?

Bij Organi kan je onder andere het volgende verwachten:

  • Een aantrekkelijk salaris en mooie voordelen, zoals een auto en laptop van de zaak, maaltijdcheques, groepsbonus en de mogelijkheid om flexibel te werken én thuis te werken
  • Een goede werk-privé-balans
  • Een open en informele bedrijfscultuur
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je baan, maar uiteraard ook de juiste begeleiding als je dat nodig hebt
  • Heel veel fun en de allerleukste teamactiviteiten

Organi Werk.jpg

Waar zit Organi?

Het kantoor van Organi is gevestigd aan de Dynamicalaan 15 in Wilrijk België.

Werk Organi .jpg