SEW Energy B.V.

Broek op langedijk

SEW Energy B.V.

SEW Energy (opgericht in 1996) is specialist in het leveren en ontwikkelen van technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten in de Nederlandse energiesector. Ze werken o.a. aan constructies, leidingwerk, elektrotechnische zaken en projectbegeleiding.

Lees meer

Bedrijfsprofiel

Jobs SEW Energy.jpg

Over SEW Energy

SEW Energy is een betrouwbare specialist in technisch hoogwaardige oplossingen op het gebied van industriële installaties. Dit bedenken en ontwikkelen ze voor klanten die werkzaam zijn in de Nederlandse energiesector. Deze klanten zijn actief in offshore productieplatformen op de Noordzee en werken ook voor diverse onshore bedrijven die aan deze branche zijn gerelateerd.

De kracht van SEW Energy ligt voornamelijk in het fabriceren, lassen, bouwen, plaatsen en onderhouden van constructies, leidingwerk en E&I installaties (zowel on- als offshore), waarbij er altijd scherp naar alle klantwensen worden gekeken. Goed projectmanagement kan daarbij niet ontbreken! Alle opdrachten zijn custom made, vaak complex en dienen te voldoen aan hoge kwaliteitseisen (waaronder certificeringen).

Dankzij de sterke en flexibele oplossingen van SEW Energy zijn klanten verzekerd van veiligheids- en productiviteitsverbetering in hun organisatie. Zij kunnen zich hierdoor focussen op hun ambities en core business.

Banen bij SEW Energy.jpg

Werken bij SEW Energy

Je komt terecht in een ambitieus bedrijf met een transparante en uitdagende werkomgeving waar iedereen de ruimte krijgt voor zijn of haar ontwikkeling en eigen inbreng. In 1996 startten ze met een klein clubje van 12 medewerkers, maar inmiddels is het team uitgegroeid tot circa 80 gedreven professionals die samen voor het beste resultaat gaan. Zij gaan continu op zoek naar verbetering binnen de organisatie en vinden dat het nemen van eigen verantwoordelijkheid daarbij belangrijk is.

Bij SEW Energy staan ze voor STERK2. Dit houdt het volgende in:

  1. Samenwerken
  2. Transparant
  3. Eigen verantwoordelijkheid
  4. Resultaatgericht
  5. Kwaliteit & Klantgedreven

Deze kernwaardes zie je terug in de gehele organisatie.

Werken bij SEW Energy.jpg

Waar je nog meer op kunt rekenen als je hier gaat werken?

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden als een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • Ruimte om jezelf te ontplooien
  • Gezellige activiteiten met collega’s, zoals een barbecue en verschillende sportevenementen
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken

Waar zit SEW Energy?

Ze zijn gevestigd aan de Aalbos 6 in Broek op Langedijk.

Vacatures SEW Energy.jpg