Stouten en Wijnen

Culemborg

Stouten en Wijnen
50 Medewerkers

Stouten & Wijnen is een ambitieus accountantskantoor in Culemborg. Sinds de oprichting in 1997 hebben de medewerkers van Stouten & Wijnen vele ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf voorzien van advies op maat. Van het verzorgen van jaarrekeningen tot het stroomlijnen van administratieve processen tot het adviseren bij fiscaliteiten of bedrijfskundige- en HR-vraagstukken. De gedreven professionals staan altijd voor hun klanten klaar en met raad en daad terzijde. Gekenmerkt door ‘hart voor de zaak en zacht voor de mensen’ wil dit kantoor de beste in ondernemersadviezen zijn en blijven.

Lees meer

Bedrijfsprofiel


Over Stouten & Wijnen

Het zestienkoppige team van adviseurs, accountants en assistent accountants, die jij misschien binnenkort je collega’s mag noemen, zijn betrokken bij elkaar en bij hun klanten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, net als actuele kennis, resultaat- en klantgerichtheid. Plezier in het werk en met elkaar is belangrijk, net als het delen en up-to-date houden van kennis.

Stouten & Wijnen Accountants is de beste in ondernemersadviezen, waaronder accountancy. Als een betrokken en enthousiaste partner met het nodige relativeringsvermogen vinden zij het leuk om, met en naast jou, je organisatie verder te helpen.

De kernwaarden waar ze voor staan laten zich vangen in zeven termen: betrokken, enthousiast, plezier, verantwoordelijk, initiatiefrijk, nieuwsgierig en kritisch. Passen deze waarden ook bij jou?

Werken bij Stouten & Wijnen

Ze streven er naar om het beste voor de klant te doen, op hun unieke persoonlijke manier. Ze zijn ambitieus en hebben plezier in hun vak. Dat steken ze niet onder stoelen of banken. Net zomin als jij.
Hun waarden plezier, betrokkenheid, enthousiasme, initiatief, integriteit, verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en creativiteit omschrijven jou als persoonlijkheid. Ben je gedreven, houd je van de dynamiek van hun vak, ben je vakbekwaam kritisch én ben je een echte sparringpartner voor hun klanten, je collega’s en de organisatie? Kom dan bij Stouten & Wijnen werken!

Waar is Stouten & Wijnen gevestigd?

Het kantoor van Stouten & Wijnen is gelegen in Culemborg. Culemborg is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. Het kantoor is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.