Tripany

Rotterdam

Tripany

1 openstaande jobs

Tripany
PHP Developer

Tripany

Rotterdam

Tripany

Uw rol: Als PHP-developer bij ons krijg je de kans om je te concentreren op het bedenken en implementeren van technische oplossi... Als PHP-developer bij ons krijg je de kans om je te concentreren op het bedenken en implementeren van technische oplossingen voor verschille... Als PHP-developer bij ons krijg je de kans om je te concentreren op het bedenken en implementeren van technische oplossingen voor verschillende SAAS- en CR... Als PHP-developer bij ons krijg je de kans om je te concentreren op het bedenken en implementeren van technische oplossingen voor verschillende SAAS- en CRM-pakketten. Je... Als PHP-developer bij ons krijg je de kans om je te concentreren op het bedenken en implementeren van technische oplossingen voor verschillende SAAS- en CRM-pakketten. Je zult betrokken zijn bij de ontwikkeling van internationale backend systemen, API's en koppeling... Als PHP-developer bij ons krijg je de kans om je te concentreren op het bedenken en implementeren van technische oplossingen voor verschillende SAAS- en CRM-pakketten. Je zult betrokken zijn bij de ontwikkeling van internationale backend systemen, API's en koppelingen met externe systemen. Als lid van ons team werk je nauw samen met je collega's en krijg je de ondersteuning die j...

Bedrijfsprofiel

Als PHP-developer bij ons krijg je de kans om je te concentreren op het bedenken en implementeren van technische oplossingen voor verschillende SAAS- en CRM-pakketten. Je zult betrokken zijn bij de ontwikkeling van internationale backend systemen, API's en koppelingen met externe systemen. Als lid van ons team werk je nauw samen met je collega's en krijg je de ondersteuning die je nodig hebt. We zoeken een teamspeler die zelfstandig, communicatief en sociaal vaardig is, met ervaring in PHP, Javascript en PostgreSQL/MySQL. Kennis van GIT, Symfony, Vue en andere technologieën is een must. Je zult ook de kans krijgen om nieuwe technologieën te verkennen en jezelf te ontwikkelen. In ons team draag je veel verantwoordelijkheid en ben je een waardevolle sparringpartner voor zowel collega's als klanten. Met jouw ervaring in diverse projecten kun je snel aan de slag en effectieve oplossingen implementeren.

Foto

•Vast contract

•Laptop / en 3 beeldschermen op kantoor

•Ruimte om eigen inbreng te leveren / Veel vrijheid om nieuwe ideeën en initiatieven in te brengen

•Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

•Gedeeltelijke thuiswerk in overleg

•Pensioen

•Flexibele werktijden

•Werken in een klein en gezellig team wat uitsluitend bestaat uit senior developers

•25 vakantiedagen

Foto

Bij Tripany B.V. zijn we een veelzijdig online mediabureau dat met trots samenwerkt met een groeiend aantal klanten, zowel nationaal als internationaal, in diverse sectoren zoals Transport en Logistiek, Financiën, Energie, Materieelverhuur en Evenementenverhuur. Ons team bestaat uit gedreven professionals die hun passie voor media inzetten in hun dagelijkse werk. Met een platte bedrijfsstructuur schakelen we snel en heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden, wat zorgt voor een informele en dynamische werkomgeving. Bij Tripany streven we ernaar om altijd vernieuwend te zijn in alles wat we doen, met als doel onze klanten de beste resultaten te bieden. Ons doel gaat verder dan alleen het leveren van diensten; we bouwen sterke en langdurige relaties op met onze klanten, partners en collega's. We houden het spannend door ons te richten op verschillende projecten die ons constant uitdagen.