Xuntos

Den haag

Xuntos

Werken bij Xuntos betekent samen ontwikkelen aan innovatieve digitale oplossingen. Digitale oplossingen waar onze klanten blij en succesvol van worden. Om dit door te zetten, zijn we op zoek naar nieuw talent. Ben jij dat talent dat wij zoeken? Lees dan verder!

Lees meer

2 openstaande jobs

Xuntos
.NET WEB DEVELOPER

Xuntos

Den haag

Xuntos

Uw rol: ... ● Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;● Het ontwikkele... ● Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;● Het ontwikkelen van geavancee... ● Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;● Het ontwikkelen van geavanceerde webapplicat... ● Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;● Het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties op basis van ASP.NET MVC;● Vertalen van technisch complexe vraagstukken naar werkbare (tec... ● Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;● Het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties op basis van ASP.NET MVC;● Vertalen van technisch complexe vraagstukken naar werkbare (technische) ontwerpen....

Xuntos
Medior .NET DEVELOPER

Xuntos

Den haag

Xuntos

Uw rol: Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;Het ontwik... Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;Het ontwikkelen van geavanceer... Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;Het ontwikkelen van geavanceerde webapplicati... Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;Het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties op basis van... Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;Het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties op basis van ASP.NET MVC;Vertalen van technisch complexe vraagstukken naar werkbare (technische) ontwerpen.... Het ontwikkelen van webapplicaties (.NET Core, ASP.NET) en websites op het content management systeem Umbraco;Het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties op basis van ASP.NET MVC;Vertalen van technisch complexe vraagstukken naar werkbare (technische) ontwerpen....

Bedrijfsprofiel

Xuntos collega's

Over Xuntos

Wij zijn dé technische partner voor digitale uitdagingen. Samen in een hecht team ontwikkelen wij online oplossingen in de vorm van webapplicaties, websites en social intranets. We hebben meer dan tien jaar ervaring in het realiseren van complexe integraties, interfaces, op maat gemaakte software/systemen etc. Er staat geen één vraagstuk ons in de weg en daarom steken we graag de handen uit de mouwen. Niet alleen tijdens de ontwikkeling ook na de oplevering werken we continu samen aan het verder doorontwikkelen van de digitale oplossingen of maken we het verschil door onze klanten te ontzorgen middels onze professionele servicedesk, monitoring en Azure hosting.

Werken bij Xuntos

"Techies" zijn we in hart en nieren. We werken graag samen aan mooie digitale oplossingen voor onze klanten. Programmeren vinden we leuk en doen we vooral samen. Bij ons is een probleem dan ook geen probleem, maar een uitdaging. Klinkt goed? Verder hebben we dit te bieden:

  • Uitdagende opdrachten voor grote- en middelgrote organisaties
  • Een uitdagende baan in een informele organisatie
  • Een enthousiast team met techneuten in een inspirerende werkomgeving
  • Uitstekende groeimogelijkheden
  • En een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Xuntos kantoor

Waar zit Xuntos?

Ons kantoor zit in Den Haag. Met een bushalte om de hoek en snelweg dichtbij is er altijd een passende manier om naar kantoor te komen!