Ik ben op zoek naar een nieuwe job

Bent u op zoek naar een nieuwe job? Bedrijven zoeken nog steeds naar nieuw talent. Heeft u vragen over wat &Work voor u kan betekenen of hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Wij hebben de meestgestelde vragen voor u uitgelicht.

nieuwe job zoeken

5 meestgestelde vragen rondom solliciteren:

Absoluut. Wij hebben het grootste deel van onze klanten inmiddels gesproken en bij de meeste klanten blijven de vacatures gewoon openstaan. Voor sommige bedrijven geldt juist dat ze nu harder op zoek zijn dan eerst. Dus solliciteer vooral op een job die bij u en uw leven passen.
Uiteraard zullen we u niet vragen om op locatie voor een sollicitatiegesprek te verschijnen—alle sollicitatiegesprekken worden momenteel telefonisch of via videobellen gevoerd.
We bieden u een digitaal platform zodat u in contact kunt komen met de bedrijven achter de vacatures waar u gelukkig van wordt. U kunt jobs zoeken die precies bij uw wensen passen, u kunt zoekopdrachten opslaan, korte testen doen om meer te weten te komen over wat bij u past en de bedrijven leren kennen waar we mee werken. En we ondersteunen u bij elke stap naar een nieuwe job.
Werk is zonder twijfel een belangrijk deel van ons leven. Iets waar u—als het even kan—voldoening uit haalt en meer is dan alleen het bedrag op uw loonstrook. &Work is een carrièreplatform met innovatieve tools én aandacht voor mensen. Wij helpen u uit te zoeken wie u bent, wat u drijft en waar u thuishoort. Om u uiteindelijk te verbinden aan de mensen die uw passie, ambitie en enthousiasme delen. Werk dat past bij uw wereld.
Om een goede verbinding te maken tussen u en uw toekomstige werkgever is het voor ons vanzelfsprekend dat we de bedrijven in onze database goed leren kennen. We zijn niet tevreden met ‘quick fixes’ maar gaan op zoek naar een langdurige samenwerking. Een goede en betrouwbare samenwerking tussen u en uw werkgever, tussen u en &Work en tussen uw (nieuwe) werkgever en &Work. Zo zorgen we ervoor dat u niet zomaar ergens terecht komt, maar in een omgeving die bij u aansluit, uw wensen en uw ambities.
nieuwe job zoeken

Ontdek banen

&Work begeleidt u naar werk dat past bij uw ambities, wensen, talenten en persoonlijkheid—uw wereld. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe plek, een nieuwe collega of die simpelweg meer uit zijn carrière wil halen.

Ga ervoor!

Ben je op zoek naar werk? Maak in drie stappen een account aan, bekijk ons uitgebreide vacatureaanbod en solliciteer direct op een vacature die past bij jou & je leven.

  • Sneller solliciteren
  • Sla je zoekopdrachten op
  • Check je drijfveren & persoonlijkheid
Vacaturetekst check bij &Work

Tips voor het opstarten & uitbouwen van uw carrière

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

(+31) 020 - 530 0500 (NL) of (+32) 038 - 081 758 (BE)