De Vries Groep

De Vries Groep

De Vries Groep is hét administratiekantoor voor regio Uithoorn e.o. Al ruim 30 jaar brengen ze orde in de financiële administratie van hun cliënten. Deze zowel startende als doorgewinterde ondernemers zijn steeds vaker ook op zoek naar ondernemersadviezen. Door het bieden van op maat gesneden adviezen onderscheidt DVG Groep zich van andere kantoren. En om ervoor te zorgen dat zowel huidige als nieuwe klanten deze meerwaarde blijven ervaren, zijn er recent zowel op organisatorisch als automatiseringsvlak een hoop verbeteringen doorgevoerd.

Lees meer

3 openstaande jobs

De Vries Groep
Belastingadviseur

De Vries Groep

Uithoorn

De Vries Groep

Uw rol: Als Belastingadviseur bij DVG ben je verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie van onze klanten.... Als Belastingadviseur bij DVG ben je verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie van onze klanten. Je hebt een scherp ... Als Belastingadviseur bij DVG ben je verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie van onze klanten. Je hebt een scherp oog voor detail... Als Belastingadviseur bij DVG ben je verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie van onze klanten. Je hebt een scherp oog voor detail en een diepgaa... Als Belastingadviseur bij DVG ben je verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie van onze klanten. Je hebt een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van belastingwetgeving en -voorschriften. Daarnaast zul je betrokken zijn bij het advisere... Als Belastingadviseur bij DVG ben je verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie van onze klanten. Je hebt een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van belastingwetgeving en -voorschriften. Daarnaast zul je betrokken zijn bij het adviseren van klanten over fiscale kwesties en het verzorgen van belastingaangiftes....

De Vries Groep
Assistent Accountant

De Vries Groep

Uithoorn

De Vries Groep

Uw rol: Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. De werkervaring die je meebren... Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. De werkervaring die je meebrengt heb je bij voorke... Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. De werkervaring die je meebrengt heb je bij voorkeur opgedaan bij... Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. De werkervaring die je meebrengt heb je bij voorkeur opgedaan bij een middelgroo... Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. De werkervaring die je meebrengt heb je bij voorkeur opgedaan bij een middelgroot administratie- of accountantskantoor. Je weet je ervaring in te zetten om ons groeiende bedrijf ve... Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. De werkervaring die je meebrengt heb je bij voorkeur opgedaan bij een middelgroot administratie- of accountantskantoor. Je weet je ervaring in te zetten om ons groeiende bedrijf verder te ontwikkelen. Het gebruik van nieuwe toepassingen schrikt je niet af, maar ziet juist mogelijkheden om onze clië...

De Vries Groep
Salarisadministrateur

De Vries Groep

Uithoorn

De Vries Groep

Uw rol: Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. Werkervaring opgedaan bij een ... Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. Werkervaring opgedaan bij een administratie- of ac... Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. Werkervaring opgedaan bij een administratie- of accountantskantoo... Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. Werkervaring opgedaan bij een administratie- of accountantskantoor is een pre. H... Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. Werkervaring opgedaan bij een administratie- of accountantskantoor is een pre. Het gebruik van nieuwe toepassingen schrikt je niet af, maar ziet juist mogelijkheden om onze cliënt... Voor het vervullen van deze functie dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn. Werkervaring opgedaan bij een administratie- of accountantskantoor is een pre. Het gebruik van nieuwe toepassingen schrikt je niet af, maar ziet juist mogelijkheden om onze cliënten steeds beter te bedienen. Dankzij je sociale vaardigheden voel je je snel thuis in het informele team. Ons team besta...

Bedrijfsprofiel

DVG Groep werken bij.png

Over De Vries Groep

De Vries Groep is echt dé financiële partner voor mkb-ondernemingen. Het bedrijf is opgericht door John de Vries en door de jaren heen uitgegroeid tot een volledig financieel adviesbureau met ruim 12 collega’s en 3 vestigingen. Ze verzorgen de financiële administratie, adviseren op fiscaal gebied en regelen salarisadministratie.

Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies en begeleiding op management- en strategisch niveau. Door gebruik te maken van diverse softwaremogelijkheden werken ze zo efficiënt mogelijk. Kwaliteit vinden ze belangrijker dan kwantiteit.

Werken bij De Vries Groep

Je komt terecht in een gezellig, innovatief en vooruitstrevend bedrijf, zeker geen doorsnee kantoor! Reken hier op een gezellig team, flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Waar zit De Vries Groep?

Het adres is Ondernemingsweg 224-226 in Uithoorn. Deze locatie is het beste te bereiken met eigen vervoer. Met het openbaar vervoer is wat lastiger, dus dat wordt afgeraden.

DVG Groep kantoor.png