Selecteer een markt:

Developer

&Work meer dan
IT-recruitment

Wilt u IT-personeel aannemen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Zoekt u front-end, back-end, DevOps, data engineers of full-stack developers? We vinden ze voor u. &Work heeft een vernieuwde aanpak op recruitment. Door ons online bereik en 14+ jaar ervaring in werving en selectie hebben we een enorm netwerk, waarmee we u helpen bij het vinden van nieuwe collega’s.

Ontdek hoe we u kunnen helpen in een persoonlijk gesprek.

Gratis gesprek

&Work meer dan IT-recruitment

50.000

websitebezoekers
/maand

50+

plaatsingen
/maand

150.000

kandidaten in
onze database

Tio logo
My Tommorows  logo
QOP consult logo
Working talent logo

Ervaringen van onze klanten

Personeel werven voor Blue Four

" &Work heeft goed in kaart gebracht wat onze huidige wensen waren en hier adequaat op ingespeeld. Daardoor hadden wij snel de juiste mensen aan tafel. Uiteindelijk is het gelukt om in een korte tijd een sterke Senior Developer aan te nemen. "

Personeel werven voor Dioss Print Solutions

" Ze hebben ons al meermaals helpen zoeken naar developers en dit steeds op een professionele manier. &Work heeft ons telkens feilloos door het parcours geleid en op een correcte manier de potentiële kandidaten aangesproken. "

Personeel werven voor &Work

" We zochten een wervingspartner voor de lange termijn en die vonden we in &Work. Al tijdens de gesprekken bleek dat &Work de juiste kandidaten had gevonden die goed aansloten bij onze visie en cultuur. "

Bekijk meer

IT personeel werven en selecteren met &Work

Versterking voor uw teams

Het uitbreiden van uw bedrijf was nog nooit zo eenvoudig. Tijdens de zoektocht naar de juiste techneuten word u door uw vaste contactpersoon persoonlijk begeleid. Stel u zoektocht naar geschikt talent niet langer uit en vraag een persoonlijk gesprek aan.

Gratis gesprek

Hoe wij andere bedrijven hebben geholpen

&Work werkt samen met:

&Work helpt 500+ andere bedrijven om verder te groeien

Een nieuwe visie op hoe werk werkt

&Work is meer dan een recruitment bureau - we combineren een menselijke aanpak met online marketing, data en digitale tools. Met ons grote online bereik vinden we snel de juiste mensen voor u. Op onze website plaatsen we uw vacatures en u krijgt een eigen werken-bij-pagina. Het bereik van uw vacatures wordt vergroot via onze campagnes en social media.

Transparante samenwerking

We werken transparant en benaderen kandidaten vanuit uw naam. Zo weten zij direct om welk bedrijf het gaat. Dit alles zonder verborgen kosten. We werken met vaste pakketten die u op elk gewenst moment kunt uitbreiden. Zo bespaart u tijd en geld.

& meer

Uw persoonlijke consultant begeleidt u gedurende het wervingsproces en meer. Wij screenen de kandidaten met onze persoonlijkheidstest en in-depth gesprekken. Ook helpen we bij de onderhandelingen en adviseren over marktconforme salarissen.

Werving van ICT-personeel in Nederland & België

In de 12+ jaar dat wij actief zijn in de IT werving en selectie hebben we al heel wat bedrijven en techneuten aan elkaar gekoppeld. Dit samen met een breed netwerk in Nederland en België maakt dat we het juiste IT-personeel voor uw bedrijf vinden. Zoekt u bijvoorbeeld .NET-developers, Java developers of een Product Owner, Data Engineer of BI-consultant? Heeft u een openstaande IT-vacature in Antwerpen, Leuven of Brussel? Wij vinden de juiste invulling voor u.

Werving van ICT-personeel in Nederland & België

Ervaring met onze diensten

Vind talent voor uw bedrijf

Start vandaag

Wil u weten wat &Work voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter & wij nemen contact met u op.