Zign Innovations

Zign Innovations

Zign innovations is een jonge en snelgroeiende onderneming met uitgebreide expertise op het vlak van elektronica ontwikkeling en embedded software. Zign Innovations werkt aan innovatieve projecten voor aantrekkelijke opdrachtgevers uit verschillende sectoren in zowel Nederland als daarbuiten.

Over Zign Innovations

Zign Innovations heeft passie voor elektronica en productontwikkeling. Met hun expertise en ervaring vinden ze een oplossing voor iedere elektronische uitdaging. Hoe ingewikkelder het vraagstuk, hoe leuker zij het vinden! Zign Innovations gaat daarin net even verder dan anderen. Maar altijd met oog voor realiseerbare resultaten tegen een optimale kostprijs. Ze ontzorgen door het gehele product-ontwikkelproces, van ideevorming, research en ontwikkeling tot en met massaproductie.

De expertise van Zign omvat; Research en Development, Ontwerp, Prototyping, Productiebegeleiding, Testen & certificering en Project management. Dit wordt gedaan via een professionele en resultaat gedreven aanpak, gecombineerd met creativiteit die voortkomt uit een diepe competentie en ervaring. Dit maakt het dat ze producten succesvol en kosten effectief kunnen opleveren.

Werken bij Zign Innovations

Doordat ze werken voor aansprekende opdrachtgevers uit diverse sectoren, heb je bij hun de mogelijkheid om te werken aan afwisselende en echt innovatieve projecten. Van consumentenelektronica tot hoogwaardige industriële apparatuur. Aangezien ieder project uniek is, je van het begin tot het einde betrokken bent en je samenwerkt met ervaren collega’s, krijg je volop de gelegenheid jezelf te ontwikkelen. Denk verder aan korte lijnen, veel flexibiliteit, enthousiaste collega’s en een informele sfeer. Tenslotte is dit een unieke kans om mee te bouwen aan een succesvol en groeiend bedrijf!

Houd je ervan ingewikkelde vraagstukken met electronica op te lossen? Ben je creatief en niet snel uit het veld te slaan? En zoek je een leuk team om in te werken? Bekijk dan de vacatures.

Waar zit Zign Innovations?

Het kantoor van Zign Innovations is gevestigd ten zuiden van Utrecht, op het industrieterrein van Nieuwegein. Makkelijk bereikbaar via de bus en met de auto.

1 open jobs

Onze locatie

Marconibaan  57, Nieuwegein
Adres
Marconibaan 57
Nieuwegein